Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/rcan5730/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Influenta hranei uscate asupra unor parametri biochimici & hematologici la caine
Hello Guest

Author Topic: Influenta hranei uscate asupra unor parametri biochimici & hematologici la caine  (Read 1246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline guest

  • Administrator
  • Posts: 0
Numărul din ce în ce mai mare al câinilor, ca animale de companie şi viaţa extrem de dinamică şi uneori stresantă a proprietarilor de câini, i-a orientat pe aceştia din urmă să găsească cea mai eficientă şi rapidă cale de a asigura o alimentaţie cât mai echilibrată şi mai uşor de administrat. Produsul alimentar care poate îndeplini acest deziderat este reprezentat de hrana uscată. La ora actuală există o adevărată industrie în acest domeniu, care oferă o gamă extrem de diversificată de furaje uscate. Hrana uscată destinată câinilor trebuie să corespundă din punct de vedere nutritiv, să fie adecvată speciei, vârstei şi statusului reproductiv al animalului.

Scopul acestui studiu a fost de a monitoriza şi interpreta modul în care hrana influenţează unii constituenţi hematologici şi biochimici la câinii care au fost supuşi timp de 12 luni unei diete alimentare.


Influenta hranei uscate asupra unor parametri biochimici si hematologici la caine

ben

  • Guest
Un material bun, multumim pt postare.