Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/rcan5730/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Regulament Forum Zimbris
Hello Guest

Author Topic: Regulament Forum Zimbris  (Read 1307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline guest

  • Administrator
  • Posts: 0
Regulament Forum Zimbris
« on: October 03, 2012, 09:26:32 AM »
Regulament Forum Zimbris

Note preliminare:
1. Acesta este un forum privat.
2. La inregistrarea pe forum, utilizatorul declara ca are minim 18 ani. Utilizatorii care consimt ca au 18 ani dar se dovedeste a fi o informatie falsa, risca ban-ul (restrictionarea accesului pe forum).
3. Calitatea de membru pe acest forum poate fi retrasa oricui, oricand in cazul nerespectarii regulamentului.
4. Regulamentul este valabil pentru toti si nu vor fi membri favorizati.

Indatoririle membrilor:
1. Membrii forumului raspund personal de continutul mesajelor postate.
2. Inainte de a deschide un subiect nou, se cere o cautare in prealabil, pentru a nu fi deschise mai multe topicuri pe aceeasi tema.
3. Titlul topicului trebuie sa fie la obiect. Topicurile cu denumiri nepotrivite nu sunt de dorit si vor fi modificate de catre Administratori/Moderatori.
4. Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia. De asemenea se doreste ca postarile sa fie in sectiunile potrivite. Indiferent de problema/subiect, cineva tot va raspunde in timp util.
5. Forumul nu este tot una cu chat/messenger - ul deci discutiile care contin detalii mai personale intre doi sau mai multi membri se vor purta prin intermediul PM-urilor (Personal Message). In caz contrar, acestea pot fi editate de catre Administratori/Moderatori.
6. Postarile trebuie sa fie scrise citet,fara sa fie utilizat limbajul/prescurtarile folosite pe messenger si fara a exagera cu MAJUSCULELE - care pe Internet sunt asemenea cu ridicatul tonului vocii. Moderatorii au dreptul de a edita mesajele in cauza si de a avertiza membrii care posteaza in aceasta maniera. Daca dupa avertisment acestia nu isi revizuiesc postarile, risca stergerea acestora.
7. Nu se accepta conturi multiple apartinand aceleiasi persoane. Daca un membru este banat si creaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune sau o persoana detine doua sau mai multe conturi, se considera clona. In cazul in care este creata o clona pe forum, utilizatorul are 24 h la dispozitie pentru a contacta unul dintre Administratori sau Moderatori si de a prezenta explicatii - in caz contrar, risca ban-ul pe o perioada nedeterminata.
8. Persoanele care se inregistreaza doar pentru atacuri la adresa vreunui membru al forumului vor fi banate in cel mai scurt timp fara a le fi cerute explicatii.
9. Membrii care posteaza mesaje spam vor fi de asemenea banati iar mesajele sterse.
10. Nu se accepta in nici un caz sa fie aduse jigniri, atacuri, ofense si acuzatii membrilor forumului sau cainilor acestora. Acuzatii pot fi aduse doar in baza unor dovezi clare. Cu toate acestea, indiferent de dovezi, se va pastra un ton decent iar postarea va fi una civilizata, fara sa contina injurii. Membrii care lanseaza acuzatii aluzive si care nu pot fi dovedite prin intermediul unor probe concrete, vor fi sanctionati.
11. Nu este permis ca semnatura sa contina imagini sau link-uri (in caz contrar,vor fi sterse).
12. In cazul in care un membru sesizeaza o incalcare a regulamentului forumului pentru care nu s-au luat masuri pana in momentul respectiv, poate anunta unul dintre Administratori sau Moderatori.
13. Membrii care primesc 3 avertismente din partea Administratorilor si Moderatorilor acestui Forum in urma nerespectarii regulamentului sau a unui comportament inadecvat, la a 4-a abatere primesc BAN.

Confidentialitate:
1. Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul dumneavoastra decat in cazurile prevazute de lege.
2. Mesajele personale raman personale. Ele totusi pot fi folosite de catre membrii forumului ca si dovezi in justificarea unor actiuni, atunci cand este necesar.
3. In cazul amenintarilor/injuriilor intre doi membri prin intermediul mesajelor private ale acestui forum,poate fi contactat unul dintre Administratori cu conditia de a prezenta, desigur, dovezi concrete.
4. Daca primiti mesaje spam/reclame prin intermediul PM-urilor (Mesajelor Personale) va rugam contactati unul dintre Administratori/Moderatori.

Administratorii si Moderatorii:
1. Administratorii sunt persoanele care se ocupa de partea tehnica si administrativa.
2. Statutul de Administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti Administratori.
3. Administratorii acestui forum pot edita orice mesaj,oricand.
4. Functia de Moderator implica niste responsabilitati si posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
5. Moderatorii se supun, la fel ca si ceilalti membri, regulamentului si au grija ca acesta sa fie respectat.
6. Functia de Moderator poate fi pe o arie restransa sau poate implica tot forumul (acestia din urma, care au posibilitatea de a modera oriunde pe forum sunt Moderatori Globali).
7. Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre Administratori.

Dispozitii finale:
1. Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile ce pot aparea pe forum. In acest caz Administratorii si Moderatorii vor lua masuri in functie de fiecare situatie in parte, insa vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.
2. Regulamentul forumului poate fi modificat oricand, chiar si fara instiintarea membrilor acestuia.
3. In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici.
4. Prezentul regulament are ca si scop buna si decenta functionare a forumului, nu restrictionarea accesului membrilor acestuia. Daca insa va fi incalcat, se vor lua masurile necesare.